Agatka gotuje i smakuje

Wpis

wtorek, 20 grudnia 2011

Kapusta pekińska

Kupując kapustę pekińską, należy zwrócić uwagę na jej wygląd. Wybierajmy główki niezbyt duże, o zielonych (a nie żółtych!) liściach, bez rdzawych plamek i dziur po gąsienicach :-).

Kapustę pekińską można przechowywać w lodówce do 2 tygodni, tylko główkę zawinąć w folię, aby nie wyschły liście.


Szczegóły wpisu

Tagi:
Autor(ka):
agattekh
Czas publikacji:
wtorek, 20 grudnia 2011 17:52

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny

Kontakt: gattek@tlen.pl COOK_MAG_e-gotujemy24_pl
zBLOGowani.pl
PustaMiska - akcja charytatywna CH_ChocPlay_02_120x600 Durszlak.pl Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów Lista Blogów Kulinarnych Odszukaj.com - przepisy kulinarne Top Blogi
zobacz moją galerię na mniamspinka.pl
banner przepis miesiaca Smaczna Jesień Domowy Wyrób Wigilia 2013 Smakołyki na pikniki Dyniowe przysmaki Sprawdzone menu na imprezy! Zimowe szaleństwa Dania Postne A może wątróbka? Czyli podroby rządzą! Pieczarkowy Tydzień 2013